Не секрет, що порно фактично вже давно не вважається чимось ганебним. Люди не приховують того, що бачать порно, їх це не бентежить. Згідно зі статистичними даними, понад 50% населення земної кулі хоча б раз дивилися фільми для дорослих. Крім того, тепер не тільки фільми, а й відеоігри, картини, мюзикли обдаровані контентом для дорослих …

Сектор порнографії набирає величезної енергії і може скласти конкуренцію також Голлівуду. Кожен тут знайде для себе щось своє, адже порнографічні товари виробляються на будь-який смак і вподобання, будь-якої категорії. Тим не менш, варто зауважити, що фільми для дорослих вкрай рідко розробляються в одній певній категорії.

Отже, перейдемо до порно стилів.

Домашнє порно (аматорські/аматорські порнофільми).

Це відео, зняте аматорською камерою та розміщене в Інтернеті, де звичайні люди насолоджуються сексом, часто у своїх власних домівках. Деякі з них ловлять удачу за хвіст і заробляють великі гроші, займаючись сексом із коханою для власного задоволення. Саме ця категорія зараз стрімко набирає популярності та користується перевагою серед любителів порнографії.перейдіть за посиланням порно видео На нашому сайті

Мабуть, бездоганно роздерті тіла порнозірок і примітивні сюжетні лінії фільмів 18+ ​​вже неабияк набридли глядачеві. У домашньому порно можна швидко знайти справжні істини, непідробний секс, не за сценарієм. Однак ви повинні бути готові побачити, чого не вистачає професійній порнографії: незграбності деяких рухів, не найприємніших звуків або домашніх тварин, які миттєво з’являються в кадрі.

Порно з вибаченнями.

Ми обов′язково будемо говорити про пародіях на досить відомі фільми чи телезбірки. Порноіндустрія не тільки створює нові розробки порнографії, але й досягає успіху. Режисери створюють х-рейтингові варіації майже всіх улюблених фільмів.

Порно за расою.

Якщо ви є прихильником певного громадянства, тоді сектор порнографії також мав справу з вами в цьому. Порно-веб-сайти, як правило, пропонують користувачам ряд розділів з порно, відсортованими за національністю. Ви знайдете понад 18 відеокліпів на свій смак із японськими, мулатськими, російськими, німецькими та навіть арабськими жінками.

Фільми з МІЛФ/МІЛФ.

Це категорія порнографії, яка називається так через головних персонажів сексуальних дій – зрілих жінок. Вона не обов’язково має бути чиєюсь справжньою мамою у відео. Головне, що різниця у віці між партнерами по порнографії приблизно однакова: матуся повинна пишатися мамою іншого актора. І, звичайно ж, має бути тепло.

Лесбійська порнографія.

Цей жанр розкриє перед вами всі можливості гомосексуального сексу між дамами. Лесбійська порнографія залишається одним із найпоширеніших жанрів порнографічної індустрії як серед гомосексуальних жінок, так і серед гетеросексуальних хлопців і дітей.

Розросле порно.

Цей стиль може представляти секс, коли обидва супутники старші, або серед них може бути молодий.

Геї.

Категорія, до якої належить порно з гомосексуальними хлопцями. Існує своя система піджанрів: «Вперше»; і “& ldquo; Спокуса гетеросексуального чоловіка” & rdquo; та інші

.

Великі груди. Цей жанр стоїть окремо від інших категорій порнографії на будь-якому важливому порнографічному сайті. Він складається з будь-якого типу відео, включно з жінками з великими чи дуже великими грудьми.

Секс у громадських місцях.

Це може статися де завгодно: у дворі власного помешкання, у парку, посеред вулиці, у громадському транспорті… Без сумніву, усі відео в цій категорії є постановочними. Отже, не варто наголошувати на головних персонажах секс-дійства, оскільки в такому ролику не будуть звинувачені в непристойних діях люди з вулиці. Власне кажучи, вони також можуть приймати енергетичну складову.

Феміністичне порно.

Ця категорія є однією з абсолютно нових, які нещодавно з’явилися. Так склалося, що в порноорганізації домінуючу роль відіграють хлопці. Думка про те, якими мають бути фільми для дорослих, формується у представників сильної статі. І феміністична порнографія відповідає на це переробкою та методом. Це стосується, насамперед, акторів і актрис. Отже, оплата за звукозапис має бути рівною як для чоловіків, так і для жінок. Всі дії у фільмі для дорослих обов′язково обговорюються з жінками. Рівна оплата праці та узгодження з ними всіх хвилин у фільмі;

Тріо.

Це окрема категорія, але іноді вона може поєднувати лесбійські, гетеро- та гомосексуальні зв’язки.

Жіночий оргазм.

Часто цей жанр представлений фільмами зібраних жіночих кульмінаційних моментів. Часто його знімають під музику.

Великий півень.

Сценарій із таким стилем нагадує категорію «великі груди». Ця категорія містить відео чоловіків, які отримують задоволення від своєї композиції.

Анальний

Статеві контакти з інфільтратом у пряму кишку. Цей жанр є одним з найбільш затребуваних і є практично в кожному дорослому фільмі. Навіть лесбійські фільми, в яких використовуються сексуальні іграшки, не є винятком.

Етична порнографія.

Ох вже ці сучасні візерунки! Цей жанр порно відзначає дружню атмосферу та індивідуальність колекції. Актори в цьому стилі часто складаються з подружніх пар, друзів або справжніх ентузіастів.

Мастурбація чи соло.

Відео жанру зі сценами жіночого чи чоловічого самозадоволення.

Оргії чи груповий секс.

Груповий секс можна назвати, якщо в ньому беруть участь більше 3 осіб. Крім того, стать порноакторів може бути різною. Хоча цей стиль є незалежним, його зазвичай можна виявити в групах, таких як «гей-порно» або «лесбіянки».

Порнографічні аніме.

На жаль, не кожен сексуальний сон, який ми маємо, насправді можна розпізнати зі справжньою людиною. Мабуть, тому цей жанр був розроблений. Анімаційні фільми представлені в широкому асортименті, і японська анімація є особливо помітною –- Хентай. Він поділяється на такі види, як: Арм (статеві зносини з тваринами, які мають фалічні руки), Бара і Яой (чоловічі гомосексуальні стосунки), Юрі (лесбійські інтимні стосунки), Футанарі (за участю гермафродитів), Ерогуро (має сцени насильства). , Лолікон і Сетакон (статеві зносини з дітьми до 12 років);

БДСМ.

Кілька людей знають, що ця абревіатура насправді означає: ланцюги (замок), домінування, садизм, мазохізм. Власне, тут безпосередньо йдеться про матеріали порнографії цієї категорії. Тим більше, що не постійно інтимні зв′язки можна показувати в кіно. Тут же ви можете побачити демонстрації фетишів, пов′язаних партнерів, сцени приниження чи покарання. Традиційно БДСМ-порнофільми можна розділити на 2 види: maildom і femdom. До першої з цих груп входять фільми, де домінують хлопці, до другої –- фільми, де домінують жінки.

Порно з трансгендерними людьми.

Фільми в цьому стилі спеціалізуються на сексі з драг-квінами або трансгендерами. Часто це транссексуали.

Навчальні порнофільми.

Стиль порно виник не так давно. Він різко відрізняється від звичайних порнофільмів, які не завжди відповідають правді. Основна мета навчальної порнографії – показати людині, як правильно займатися сексом.

Мінет.

Оральний секс, ймовірно, з’являється буквально в кожному порнофільмі на одному або більшому рівні. Але він додатково існує як окрема категорія.

Ретро порно.

Ця категорія охоплює фільми для дорослих, зняті в основному у 80-х і 90-х роках. Головною їхньою відмінністю є те, що порноактори того часу були ближче до звичайних людей, ніж сучасні актори фільмів для дорослих з ідеальною зовнішністю.

Порнографія подвійного проникнення.

Цей жанр складається з фільмів, які містять сцени статевого акту одночасно в двох сценах: вагінальному та анальному. У цьому порнозіркам можуть допомогти різні секс-іграшки.

Що таке порнографія: шпаргалка з визначенням 40 найпопулярніших видів фільмів у групі 18+

Бісексуали.

Фільми для дорослих, у яких порноактори мають сексуальні стосунки з чоловіками та жінками одночасно. Часто це тягне за собою командний секс.

Міжрасовий секс.

До цього жанру відносяться фільми за участю агентів різних рас нашого світу. Часто тут порівнюють: білошкірі і темношкірі зірки займаються сексом.

Грубий секс.

Ця категорія може бути окремою, не включаючись до групи БДСМ.

Інтернет-камера або Live-Cam.

Категорія передбачає наявність певної спонтанності того, що відбувається в рамках. Це не попередньо записані відео. Вибравши цю класифікацію, ви матимете можливість «підглянути» за сексом будь-якого типу пари і навіть конкретної веб-версії. Конструкції веб-камер приносять великі гроші, задовольняючи потреби аудиторії (мастурбують або танцюють стриптиз) у реальному часі.

Порно віртуальної реальності.

Ця категорія зумовлена ​​наявністю досить недорогих гаджетів віртуальної реальності (інструментів віртуальної реальності) та винахідливістю на сучасному ринку. Так почали з’являтися порно відео, які стирають межі між реальністю та цифровим вигаданим світом.

Прихована камера.

Фільми для дорослих, які нібито записуються за допомогою прихованої відеокамери. Вони не мають високого ступеня високої якості фотографій.

Роль розваг або косплей.

Фільми в цьому стилі не обмежуються звичайними рольовими іграми, як-от учитель-учень, медсестра-пацієнт. Усе їх різноманіття представлено саме тут, а актори люблять утілювати улюблених персонажів глядачів із книжок і екранізацій фільмів, а також відомих коміксів.

Кастування.

Одна з найпопулярніших класифікацій порнографії. Цей стиль складається з відеороликів із налаштованим поширенням прицільних зірок або актрис, які намагаються знайти роботу на порноринку.

Романтична порнографія.

Жанр визначається високою якістю порнофільмів, підібраними звуковими доріжками, стилем і акторською грою. Слід мати на увазі, що секс, знятий таким чином, більше схожий на заняття любов’ю, а не на простий статевий акт.

Кунілінгус.

Розновид орального сексу, коли зовнішні статеві органи жінки стимулюються язиком супутника. Секс у цьому жанрі може бути як лесбійським, так і із заручинами хлопця.

Гонзо порнографія.

У цьому жанрі камера розміщена в унікальний спосіб, щоб досягти результату, у якому відвідувач ніби потрапив у сам фільм для дорослих.

Фістинг.

Також серед найвідоміших класифікацій порнографії. Дорослі фільми в цьому стилі показують практику сексу, коли численні пальці або кулаки вставляються в пряму кишку або вагінальний канал.

Буккаке.

Ця порнографічна категорія японського походження. Його основна відмінність і властивість полягає в тому, що кілька людей кінчають на одного порноактора чи актрису.

Інцест.

Порнографія, яка зображує сексуальні стосунки між членами сім’ї. У багатьох країнах ця категорія є поза законом. Тим не менш, особи з порносфери знаходять обхідні шляхи і тут, знімаючи та публікуючи в Інтернеті, наприклад, секс між зведеними братами та сестрами.

 

No comments yet.

ADD YOUR COMMENT:




The sidebar you added has no widgets. Please add some from theWidgets Page